ROK CUP TAILANDIA 2020

Embalado de acción

BIRA KART, 2 DE NOVEMBRO -4 VOLTA

Despois dun longo descanso, as finais da Copa de Corea entraron na final.Nunhas condicións meteorolóxicas idóneas, 52 pilotos participaron no Bila Tour para competir con eles e determinar quen será o campión da serie.Esta quenda de competición utilizou un trazado internacional completo (1.224 metros).Aínda que o goberno tailandés adoptou medidas restritivas de antemán, debido ao aprazamento do inicio da tempada, esta serie de xogos recibiu unha ampla participación e apoio.

Texto e imaxes Rok Cup Thailand CVD Sports

Apertura, o grupo do Junior Rok GP con Nandhavud Bhirombhakdi (107) liderando a carreira, por desgraza tanto el como Terry James O'Conner (121) retíranse na volta 14, pero Bhirombhakdi, grazas ás excelentes posicións anteriores, gañou a Rok Cup. Título de Tailandia 2020 no Junior Rok GP
A Final Mini Rok tivo un comezo espectacular, unha escapada a media carreira de Jitranuwath (99) e Vliegen (35) fixo que se situaran entre eles para conseguir a vitoria final en 2020. Na última volta foi Vliegen quen tomou o liderado e a súa primeira vitoria nunha carreira final da República de Corea por diante do campión Jitranuwath

MINI ROK E ROOKIE ROK

Son un total de 25 os pilotos que entraron na clase Mini Rok, e 14 deles entraron en Rookie Rok (7-10 anos), o que demostra que os pilotos novos están moi interesados ​​neste deporte!Chanoknan Veeratacha lidera a clasificación Aki Jitranuwath e Taiyo Vliegen por unha estreita marxe (0,074 segundos).En Rookie Rok, Pojcharaphon Kempetch é o xogador máis rápido, ocupando o sétimo posto na xeral.

Despois de gañar o Heat, foi Jitranuwath quen liderou a carreira ao comezo das prefinais e continuou loitando contra Veeratacha ata a última volta.Non obstante, Jitranuwath gañou os preliminares e gañou a Copa do Mundo de 2020 en Corea.Despois destes dous, houbo unha batalla emocionante entre Rayan Caretti, Vliegen, as pilotos femininas Sirikon Klaewkrua e Nathakorn Suksri.Máis tarde, Carretti foi degradado debido a unha multa polo carenado dianteiro.Kemphetch foi o mellor xogador en gañar o título de novato por última vez, por diante da clasificación Jirayu Rachatamethakul, que non puido completar o partido en calor.

As finais comezaron cos mellores xogadores nas prefinais e tiveron un comezo impresionante, e todos mostraron o potencial para gañar.A separación de Jitranuwath e Vliegen no mediocampo significa que lograrán unha vitoria final en 2020. Na última volta, Vliegen tomou o liderado na vitoria e liderou ao campión Jitranuwath na carreira final en Corea.Detrás deles, a loita polo terceiro posto foi igualmente emocionante, con Caretti por diante de Suksri e Klaekrua para rematar terceiro.O novato Rachatamethakul fixo unha tempada impresionante, gañou, clasificouse no sexto lugar da xeral e gañou o campionato por diante de Kempetch e Panyakorn Amramrassamee.

JUNIOR ROK E ROOKIES JUNIOR

O condutor de minicoches Veeratacha tamén entrou na clase junior, que non chamou a atención da xente!Do mesmo xeito que a cualificación de Minirok, logrou a pole position coa mesma vantaxe (0,074)!O logro é notable.Detrás del están Terry James O'Connor e Touch Jornsai en P2 e P3.O líder do equipo junior novato, Ratcharat Ananthakan, confirmou a súa determinación de gañar o campionato publicando a volta máis rápida.

Para as prefinais, O'Connor quedou primeiro despois de que os Heat gañasen o campionato.El e o líder da clasificación Nandhavud Bhirombhakdi xogaron lado a lado.Só necesita uns poucos puntos para gañar o campionato.A orde da primeira fila na competición mantívose sen cambios, o que significou que Bhirombhakdi gañou o título de Campionato Junior.En terceiro lugar, Jornsai segue competindo coa piloto Sitarvee Limnantharak pola subcampión da serie.Noutra vitoria no grupo de novatos, Ananthakan tamén logrou puntos suficientes para gañar o campionato.O bo inicio de Bhirombhakdi púxoo por diante de Kittinut Lueangarunchai na final, que partiu desde a última posición da final tras ter problemas na clasificación.Na maioría dos xogos, estes dous e O'Connor están no terceiro lugar.

Con todo, unhas voltas antes do final da carreira, O'Connor subiu ao segundo lugar e intentou gañar o liderado.Desafortunadamente, chocou con Bhirombhakdi, o que provocou que ambos pilotos se retiraran da carreira.Isto permitiu que Lueangarunchai debutara, pero pouco despois de rematar o partido foi descualificado por motivos técnicos.Ao final, Norrarat Apivart (Norrarat Apivart) foi anunciado como o gañador da última final xuvenil da tempada, por diante de Jon Race (gañou o campionato de P2 no campionato) e Veeratacha.

A ROK CUP THAILANDIA 2020 FOI AÍNDA QUE TODAS AS INCERTEZAS DEBIDA Á PANDEMIA UN ANO EMOCIONANTE E RETO.AGORA ENTRARÁ A UNHAS VACACIONES DE INVERNO E VOLVERÁ O ANO QUE VENDE E ESPERAMOS QUE PODERÁ DAR A BENVIDA DE NOVO A PILOTOS INTERNACIONAIS!

Ananthakan demostrou que superou a condición de "novato" ao conseguir outra vitoria e o seu título.Piyawat Chaiya seguiu en segundo lugar, por diante de Frederick Wattanapong Bennett.

SENIOR ROK / MESTRE/ NOVICE

Supakit Jentranun tomou a pole position a 55,263 por hora.Neste trazado do circuíto, o tempo por volta é o máis rápido da Copa de Corea.En segundo lugar está Carl Wattana Bennett e o as local do karting Jarute Jonvisat.Na clase maxistral (máis de 32 anos), Kittipol Pramoj creou un impresionante 55.853, que é o máis rápido da súa clase.Pramoj é o único piloto que conseguiu puntos suficientes para gañar o Masters antes da rolda actual.A pole position de novato foi tomada por Apaspong Premanand.

Jentranun continuou gañando o Heat e as finais, seguido de Jonvisat e Bennett.Na clase maxistral gañou Pramoje, pero máis xogadores mostraron un ritmo que coincidiu co as senior.Jukka Koivistoinen está en segundo lugar.

Premanand tamén gañou un partido anticipado ante Supakit Abyim.

Cando se apagaron as luces na final, Jentranun non tivo dúbidas de que alguén podería gañarlle ese día.Cunha vitoria dominante, tamén gañou o Campionato Sénior de Corea do Sur de 2020.Detrás del, a feroz batalla entre Jonvisat, Bennett e Thitisorn Junsuwan converteuse nun subcampión, cos tres pilotos rematando na mesma orde O xogo.Non hai dúbida de que Pramoj gañou de novo a clase maxistral antes que Koivistoinen e Partomporn Rachsingho.

Artigo creado en colaboración conRevista Vroom Karting.

Hora de publicación: 25-xan-2021